Make your own free website on Tripod.com

Baca Buku Pelawat

Kamil
ketua_webmaster@waumail.com
Selamat datang semua. Semoga anda semua dapat mengambil iktibar dari apa yang kami hasilkan sebagai satu usaha dakwah islamiah demi menyebarkan syiar Islam ke seantero dunia. Diharap semua orang yang melawat laman ini dapat menulis dalam buku pelawat ini.(07042000)

Muhammad Zaki Bin Rosly
hajimez_9@hotmail.com
Pulau Pinang
Saya sangat berpuas hati dengan laman web ini dan berasa amat bangga menjadi orang pertama yang menulis di dalam buku pelawat ini. Majulah BDKSMAPL demi SMAPL.(08042000)

Mohd Farhan Uzair Bin Paisan
paan_99@hotmail.com
Johor
Saya bangga menjadi pelajar SMAPL yang mampu menghasilkan laman web yang ter'best' di alaf baru ini.Siapa yang ingin mengeratkan silaturrahim sila hantar email di alamat di atas.(08042000)

Siti Aisyah Bt. Hatta
tisya@yahoo.com
Selangor
Sebenarnya saya EXCO PENTASI puteri.Saya amat bangga dengan Ketua Pasukan dan Ketua Penyelaras laman ini kerana mampu menghasilkan laman web ini.Tak sangka hebat rupanya BDK kita tahun ini terutamanya syukbah kami.(09042000)

Pendakwah Bebas
pakcik_is@hotmail.com
Melaka
Pakcik ni BDK SMAPL jugak.Tugas pakcik ialah memastikan pelajar˛ sekolah ini sentiasa mengambil bahagian dalam aktiviti BDK. Tugas pakcik sebenarnya berat,tapi demi ISLAM pakcik sanggup berkorban. Nak berkenalan ngan pakcik?(11042000)

Fazri
mfazri@hotmail.com
Rasanya BDK pada tahun ini amat memberangsangkan.Diharap BDK pada tahun hadapan akan terus maju terutamanya PENTASI.(12042000)

Aje
ajai_84@waumail.com
Power!Sungguh memberangsangkan!Tak sangka budak SMAP boleh buat benda macam ni.(13042000)

Iqbal 4 ScAR
spellbound_84@hotmail.com
Lawa gak website ni.Tak terkata kelawaannya.Tah sape ntah yang buat ni.Mau jer aku cakap tahniah kat dia.(13042000)

Jeli Hadauan
flying_thunder@usa.net
Saya rasa bangga dengan kewujudan laman ini. Bagi mempopularkan sekolah aku di samping menyebarkan dakwah Islamiah. Usaha lagi. Komen. Sekian,terima kasih.(14042000)

Mohd Azfar
taqwa_83@hotmail.com
Hasil usaha yang cukup baik teruskanlah usaha dakwah ini.Semoga kita semua mendapat manfaatnya , Insya Allah.....(23062000)

Tulis Buku Pelawat



Segala yang terkandung di dalam laman web ini adalah hakcipta ® Badan Dakwah Dan Kepimpinan Sekolah Menengah Agama Persekutuan Labu.Anda dibenarkan mengambil unsur-unsur yang dipaparkan dalam laman web ini TETAPI mestilah dengan mendapat kebenaran dari Ketua Webmaster terlebih dahulu.

Laman ini paling afdhal dilayari
menggunakan